Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring som dyrlæger

Vi behandler

Hjælp og vejledning til hunde, katte og gnavere

Vi ta'r hånd om dem

Der er god tid til dig og dit/dine dyr

Det er de mest almindelige behandlinger vi foretager, så som vaccinationer, medicinske behandlinger, ultralyds tandrensninger i let narkose, kastration af hund og kat, sterilisation af kat, fjernelse af knuder i huden og i mælkekirtlerne, andre mindre operationer samt operation og /eller behandling af tilskadekomne dyr. Da klinikken ikke er udstyret som de store klinikker og hospitaler, er vi ind imellem nødsaget til at sende patienter til et større sted med mere udstyr eller med større ekspertise, hvis vi finder det mest ansvarligt. Det er dyrets helbred, der kommer i første række.

Vi tilbyder også at klippe eller udrede langhårede katte og hunde, klipning af kløer, oprensning af øregange, fjernelse sf ørehår, tømning af analsække o.l. i en let narkose, hvis det ikke er muligt på det vågne dyr.

Ved at benytte naturens egne produkter, forsøger vi gerne at sætte medicin forbruget ned for at minimere de kedelige bivirkninger, som medicinen ofte giver. Man kan ofte diætetiks kontrollere en del lidelser og med den forskning, der ligger bag produktionen af dyrefoder, er det ikke svært at finde et foder, der passer til lidelser i forskellige organer. Men som det er med alle sygdomme, vil man få størst succes ved at sætte ind hurtigst muligt, inden problemet er blevet kronisk. Dette gælder også for foder. Rigtig mange lidelser kan behandles eller lindres uden brug af medicin og hvad angår problemer med huden, så er der oftets bedst resultat ved at pleje den korrekt og hertil har vi et bredt udvalg af diverse shampoos og cremer.

Den store interesse for sundheds værdien i kosten og hudplejen hos patienterne men også hos klienterne selv, har ført til, at klinikken nu er blevet udvidet med en helse afdeling "helse også til dem uden pelse", hvor der er fokus på kvaliteten af vores råvarer og råvarenes nærings værdi, samtidig er der fokus på pleje produkter, som har en gavnlig effekt på skadet hud, da der er rigtig mange dyr, især hunde, som lider af eksem og de har behov for special pleje, ligesom mennesker med eksem har særlige behov.

Kontakt os


Familiedyrlægen
Rømersvej 3
7430 Ikast

(+45) 23 25 60 21
familiedyrlaegen@gmail.com